Total, hoved og fagentreprise

Hos WS er ingen opgave for stor

Total- og hovedentreprise

Vi elsker at skabe smukke, funktionelle løsninger for virksomheder og private fra det simple til den helt store renovering. Vores fokus er altid bygherrens tilfredshed, og derfor giver det sig selv, at en er en aftale.

Det gode (sam)arbejde

Vores erfaring spænder vidt fra banebrydende projekter i den store kaliber til mindre om- eller tilbygninger. Vi river hellere ned og bygger op igen, end vi arbejder med mangelfulde resultater. For vi vil gerne være til at regne med, og vi ved godt, at vores vækst bunder i vores gode anbefalinger. Grundlaget for optimale løsninger er det gode samarbejde og den givtige dialog uafhængig af, om det gælder kontakten med bygherre, arkitekter eller ingeniører. Vi sørger for økonomisk projektering og projektledelse ligesom kvalitetssikring, så der er overblik og transparens fra idé til færdigt projekt.

Vi sørger blandt andet for:

  • Udarbejdelse af projektmateriale
  • Myndighedsbehandling
  • Kontrahering med underentreprenører
  • Styring og gennemførelse af byggeriet
  • Aflevering af byggeriet – overdragelse af det nøglefærdige byggeri til kunden

Fagentreprise

Som en tømrervirksomhed er vi stolte af vores håndværk, der strækker sig fra specialtilpassede løsninger udført på eget værksted til bearbejdning og etablering hos bygherren. Derfor er materialets kvalitet og udtryk centralt. Hos os er ingen udfordring for stor, heller ikke hvis det betyder, at vi skal trække på fagfolk med andre kompetencer. Af samme grund har vi en vifte af dygtige folk med ekspertiser indenfor alle områder, som vi samarbejder med, når deres evner er påkrævet.

Tilbygning, ombygning og renovering

Helt fra bunden, eller nye former i gamle rammer?

Vi glæder os til at fortælle mere om, hvad vi kan gøre for dig

For mig er virksomheden interessant på grund af det store fokus på samarbejde og professionalisme samtidig med, at der er plads til innovative ideer og nyskabelse.

Andreas Gram

Assisterende afdelingschef entreprise

Jeg værdsætter, at der sejles efter fælles mål og det gode menneskesyn, hvor der værnes om de ansatte, som tilbydes efteruddannelse og faglig udvikling.

Mads Skov Christensen

Projektleder

Den familiære og gode ånd blandt medarbejderne i en stabil virksomhed, der er udviklingsparat og kompetencesøgende er et aktiv, som jeg sætter stor pris på.

Jakob Jensen

Projektleder

Wolff Svendsen A/S er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød. Gennem mere end 50 år har vi leveret de bedste løsninger for det offentlige og private.

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
+45 48 26 11 69
+45 20 67 62 32 (Vagttelefon)
info@wolff-svendsen.dk

CVR: 2533 2601

Copyright © 2019 Wolff-Svendsen A/S