Total, hoved og fagentreprise

Hos WS er ingen opgave for stor

Total- og hovedentreprise

Vi elsker at skabe smukke, funktionelle løsninger for virksomheder og private fra det simple til den helt store renovering. Vores fokus er altid bygherrens tilfredshed, og derfor giver det sig selv, at en er en aftale.

Det gode (sam)arbejde

Vores erfaring spænder vidt fra banebrydende projekter i den store kaliber til mindre om- eller tilbygninger. Vi river hellere ned og bygger op igen, end vi arbejder med mangelfulde resultater. For vi vil gerne være til at regne med, og vi ved godt, at vores vækst bunder i vores gode anbefalinger. Grundlaget for optimale løsninger er det gode samarbejde og den givtige dialog uafhængig af, om det gælder kontakten med bygherre, arkitekter eller ingeniører. Vi sørger for økonomisk projektering og projektledelse ligesom kvalitetssikring, så der er overblik og transparens fra idé til færdigt projekt.

Vi sørger blandt andet for:

  • Udarbejdelse af projektmateriale
  • Myndighedsbehandling
  • Kontrahering med underentreprenører
  • Styring og gennemførelse af byggeriet
  • Aflevering af byggeriet – overdragelse af det nøglefærdige byggeri til kunden

Fagentreprise

Som en tømrervirksomhed er vi stolte af vores håndværk, der strækker sig fra specialtilpassede løsninger udført på eget værksted til bearbejdning og etablering hos bygherren. Derfor er materialets kvalitet og udtryk centralt. Hos os er ingen udfordring for stor, heller ikke hvis det betyder, at vi skal trække på fagfolk med andre kompetencer. Af samme grund har vi en vifte af dygtige folk med ekspertiser indenfor alle områder, som vi samarbejder med, når deres evner er påkrævet.

Tilbygning, ombygning og renovering

Helt fra bunden, eller nye former i gamle rammer?

Vi glæder os til at fortælle mere om, hvad vi kan gøre for dig

Jeg er glad for og stolt af at være en del af Wolff Svendsen. Jeg er med i byggeledelsen men holder meget af den daglige håndværkerjargong og det gode humør, her er.

Søren Vinther

Projektchef Entreprise

Jeg elsker det flade hierarki og at vi gør meget ud af videreuddannelse og vidensdeling, så vi styrker hinanden.

Det gør mig til en stærkere byggeleder.

Martin Wessman

Byggeleder Entreprise – Forsikring

For mig er Wolff Svendsen som virksomhed interessant på grund af det store fokus på samarbejde og professionalisme samtidig med, at der er plads til innovative ideer og nyskabelse.

Andreas Gram

Assisterende afdelingschef entreprise

Jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Her er humor, sammenhold og bløde værdier. Forventningen om et godt resultat i samarbejde med kollegerne gør mig skarp.

Anders Remtoft

Byggeleder

Wolff Svendsen A/S er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød. Gennem mere end 50 år har vi leveret de bedste løsninger for det offentlige og private.

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
+45 48 26 11 69
info@wolff-svendsen.dk

CVR: 2533 2601

Personaleportal

Copyright © 2019 Wolff-Svendsen A/S | Sitet er udviklet af Sitemee.dk