Intern Service

For tømrerne, miljøet og klimaet

Alle vores tømrere kører ud hver morgen – nogle for at udføre service for boligselskaber, andre til større entrepriseopgaver og en del til forsikringsafdelingen, hvor skader skal udbedres. Og de kan til kun lave deres arbejde godt, når bilerne kører, værktøjet er på plads og de har det, de skal bruge. Derfor har vi en intern serviceafdeling, for der skal være styr på det hele.

 

Glade tømrere

Vi vil gerne have glade medarbejdere og er sikre på, at hvis vi har styr på vores lager, værksted, opbevaring, biler og materialer – Ja så er det også lettere for tømrerne at holde styr på alle de ting, de har med sig rundt på pladserne. Og med det stigende fokus i branchen på at mindske byggeaffald og optimere processerne arbejder vi på højtryk på strategier for, hvordan vi kan optimere både vores affald, spild og processer. Og her er intern service en vigtig aktør. 

 

Cirklulær økonomi

Netop optimering af affald, genbrug af byggematerialer og værktøj samt et øget fokus på livscyklus for materialer og produkter hører med til den cirkulære økonomi.

At kigge på hvordan vi kan nærme os den cirkulære økonomi er et af vores fokuspunkter og samtidig både en udfordring og et spændende tiltag i en branche, hvor det både kan betyde en øget arbejdsmængde og nye arbejdsgange. Men vi tager udfordringen på os med målet om i fællesskab at være med til at gavne vores miljø og påvirke klimaet i positiv retning. Og her er vores interne serviceafdeling også en vigtig brik, som vi glæder os til at udvikle yderligere på fremadrettet.

Vi glæder os til at fortælle mere om, hvad vi kan gøre for dig

Wolff Svendsen A/S er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød. Gennem mere end 50 år har vi leveret de bedste løsninger for det offentlige og private.

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
+45 48 26 11 69
+45 20 67 62 32 (Vagttelefon)
info@wolff-svendsen.dk

Fakturaer sendes via ean nr. 5790002723049

CVR: 2533 2601

Copyright © 2019 Wolff-Svendsen A/S