Service og vedligehold

Vi ved, hvad ejendommene har brug for

Med mere end 20 servicevogne kørende har vi specialiseret os i at vedligeholde virksomheder og ejendomme og ved, hvad der skal til.

Både når forefaldende arbejde er forudset, og i de tilfælde, hvor uheldet er ude, og opgaver opstår akut, står vi klar. For vi har i flere årtier stået for at vedligeholde ejendomme og tør godt kalde os eksperter. Samtidig kender vi vores begrænsninger og har derfor en lang række samarbejdspartnere, som vi hiver ind, når der er behov for andre faggrupper og ekspertiser.

Effektivitet og erfaring

Vores store erfaring med service og løbende vedligehold for en lang række ejendomme betyder, at vi hurtigt kan vurdere behovet og være effektive, hvilket kommer jer til gode.
Drejer det sig om forsikringsskader opstået i forbindelse med brand, indbrud eller vandindtrængning eksempelvis har vi et helt hold, der er specialiseret på området fra førstehjælp over reparationer af vinduer og døre, til den helt store renovering af eksempelvis lofter, mure eller gulv.

Tilpasset kunden

Akkurat ligesom mennesker er alle bygninger ikke ens. Derfor skræddersyer vi naturligvis en specifik vedligeholdelsesplan tilpasset din ejendoms behov, som eksempelvis kan indeholde vedligeholdelse af din klimaskærm eller løbende renoveringer af eksempelvis døre og vinduer og tag.

Vi efterlader ingen spor

Når vores servicefolk har forladt en kunde, skal resultatet selvsagt være tilfredsstillende. Men vi ved godt, at det ikke bare er vores veludførte arbejde, der giver tilfredse kunder. Derfor er støvsugeren ligeså vigtig som skruetrækkeren. Og vi elsker orden.

Akuttelefon

Når det haster, skal I selvfølgelig ikke vente på, at vi åbner. Vores samarbejdsaftale giver nemlig adgang til akuttelefonen, så vi hurtigt kan kontaktes, hvis der er behov. Telefonen er døgnbetjent og vi garanterer, at hjælpen er fremme indenfor 3 timer.

Vi glæder os til at fortælle mere om, hvad vi kan gøre for dig

Wolff Svendsen A/S er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød. Gennem mere end 50 år har vi leveret de bedste løsninger for det offentlige og private.

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
+45 48 26 11 69
+45 20 67 62 32 (Vagttelefon)
info@wolff-svendsen.dk

Fakturaer sendes via ean nr. 5790002723049

CVR: 2533 2601

Copyright © 2019 Wolff-Svendsen A/S