Værksted

Topmoderne snedkerværksted uden begrænsninger

Vi elsker at arbejde med træ og kan godt lide specialtilpassede løsninger. Derfor råder vi som en af få virksomheder i Nordsjælland over et stort, velekviperet værksted, der kan tilfredsstille selv de mest krævende specialopgaver.

Maskinsnedkeri

På vores maskinsnedkeri kan vi fremstille de fleste emner til bolig og byggebranchen. Alle maskinerne er topmoderne og tilpasset de nyeste arbejdsmiljøkrav.

Snedkeriet

Når det gælder emner, der skal udformes efter mål eller særlige ønsker, så har vi snedkeriet, hvor vi kan tilpasse arbejdet til de krav, opgaven stiller. Vi fremstiller en lang række produkter fra bunden og renoverer eksempelvis bindingsværk, gamle skodder og diverse elementer som gamle porte fra Hærens Materielgård. Det er et arbejde, der kræver omhu, når der er tale om bevaringsværdige og fredede emner.

Håndsnedkeri

Vi er håndværkere og sætter en ære i at have kendskab til de gamle håndværkstraditioner. Dem bruger vi flittigt til reparationer i håndsnedkeriet samtidig med, at vi altid har et øje for den nyeste teknologi. Opgaverne bliver udført efter vore stolte håndværkstraditioner med høvlebænken og køllen som vigtige værktøjer.

Brønbyvester Kirkes låge med den særlige udformning er et eksempel på et stykke arbejde, der er fremstillet i hånden på vores værksted. Arbejdet stillede krav til både kirken /kirkegårdens indgangsbue i udformning, materialer og omfang.

Vi glæder os til at fortælle mere om, hvad vi kan gøre for dig

Wolff Svendsen A/S er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød. Gennem mere end 50 år har vi leveret de bedste løsninger for det offentlige og private.

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
+45 48 26 11 69
+45 20 67 62 32 (Vagttelefon)
info@wolff-svendsen.dk

Fakturaer sendes via ean nr. 5790002723049

CVR: 2533 2601

Copyright © 2019 Wolff-Svendsen A/S