Om Wolff Svendsen A/S

Vores fundament i fortiden gør os rustet til fremtiden

Vi er stolte af at have mere end 50 års erfaring inden for entreprise, projektstyring og tømrerarbejde. For vi ved, at hvis fundamentet er stærkt er der ingen grænser for, hvad der kan bygges.

Vores mål er at vedligeholde og renovere stærke, smukke bygninger, som kommer menneskerne, der skal bruge dem, til gavn. Derfor er vi altid opdaterede med den nyeste viden og teknologi funderet massivt i de oprindelige traditioner og den akkumulerede viden, ligesom vi vægter sikkerhed og godt arbejdsmiljø højt.

Glade svende og højt humør

Vi er mere end 70 mand, alle håndværksuddannede svende med glæde for deres fag, som er trænet til at arbejde effektivt og selvkørende. Samtidig ved vi godt, at når det er hyggeligt at komme på arbejde, og der udveksles kompetencer, viden og humor, så smitter entusiasmen af på resultatet. Derfor er omdrejningspunktet altid at have et højt fagligt niveau i en stærk organisation, så vi kan levere kvalitetsarbejde – til den aftalte pris og tid.

Dialog og respekt

Omhyggelig kvalitetskontrol i samarbejde med kunden er centralt for os, og vi har fokus på en ordentlig tone, både internt og eksternt. Vi mener det, vi siger. Tillid og overholdelse af aftaler er det vigtigste omdrejningspunkt – og som kunde betyder det, at du kan være sikker på, at økonomi og tidsfrister holder, og at vi tager telefonen, hvis du ringer med spørgsmål. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, for vi kærer om vores faglige stolthed, og vores opgave slutter derfor ikke, før både vi og kunden er helt tilfreds.

Skal du være en del af teamet? Se ledige jobs

Vi glæder os til at fortælle mere om, hvad vi kan gøre for dig

Wolff Svendsen A/S er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød. Gennem mere end 50 år har vi leveret de bedste løsninger for det offentlige og private.

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
+45 48 26 11 69
+45 20 67 62 32 (Vagttelefon)
info@wolff-svendsen.dk

Fakturaer sendes via ean nr. 5790002723049

CVR: 2533 2601

Copyright © 2019 Wolff-Svendsen A/S