Elevatorer

Mere værdi økonomisk og menneskeligt

 Det skal være let at komme til og fra sin bolig, – også hvis du pludselig bliver gangbesværet, får besøg af dårligt gående familiemedlemmer eller skal op og ned med små børn og indkøbsposer. Med elevatorer stilles alle lige.

Vi sørger for alt – også relaterede arbejdsopgaver.  Elevator i din ejendom? Ring på 40 81 99 29

En elevator er et berigende plus i etageejendomme og lejligheder for beboerne. Men samtidig øger det boligens værdi. For mange vægter tilstedeværelsen af en elevator højt, når de køber bolig. Så etableringen af en elevator  betyder et betragteligt økonomisk løft.

En investering, der betaler sig

En etablering af en elevator betyder et moderne løft, der gør ejendommen tidssvarende. Meromkostningen for beboerne i en ejendom er samtidig hurtigt tjent ind som en del af den prisstigning, der følger med, som rangerer fra en halv til en hel million. Det giver næsten sig selv, for en ejendom med elevator henvender sig til langt flere potentielle købere på boligmarkedet, da det gør livet lettere for beboere og besøgende. Faktisk betyder installationen en prisstigning pr. kvadratmeter på cirka 10 procent, ifølge Bygtek. https://www.berlingske.dk/privatoekonomi/god-forretning-saa-meget-betyder-elevatorer-for-ejerlejlighedernes-priser

Lav støj – Høj sikkerhed

Mange forestiller sig, at elevatorer larmer. Det er ikke tilfældet. Faktisk støjer de mindre end trapper, hvor lyden ofte bevæger sig i de høje decibel, når folk går op og ned. Samtidig har nye elevatorer gearløse motorer, der betyder, at de er endnu mere støjsvage end tidligere.

Både støj og sikkerhed er helt centralt. Elevatorer er nemlig både brandsikret, indbrudssikret og klimasikret. Dermed er det en sikker brandudgang, da entredøre til hoved- og køkkentrappen skal brandsikres, ligesom der skal etableres sprinkleranlæg.

Du kan få alle elevatorer

Vi er selvfølgelig totalleverandør og kan dermed tilbyde alle førende mærker inden for elevatorer, uafhængig af om det er en Schindler, KONE, ThyssenKrupp eller helt anden. For vi tilbyder altid den højeste kvalitet med den største fleksibilitet og alle variationer indenfor design. For hvad der er den rigtige model, afhænger dels af forholdene dels af ønskerne der, hvor den skal installeres.

Vi sørger selvfølgelig også for alt håndværkerrelateret arbejde omkring projektet, så det bliver let for dig.

Udgangspunkt i ejendom og ønsker

Valget af elevator baseres i høj grad på mulighederne for omfang med udgangspunkt i udformningen af området, hvor den skal placeres. Derudover kommer det an på, hvad du ønsker af kabineplads, design og hastighed. Vi sørger selvfølgelig for specialdesign og særlige pladsbesparende egenskaber, hvis den eksempelvis skal etableres på den lille bagtrappe.

Der er stort set altid plads til mere, end man skulle tro. Og selv små elevatorer rummer overraskende meget. Eksempelvis kan en kvadratmeter rumme rullestol, klapvogn, cykel, rollator eller 4-5 personer. Det betyder, at selv den mindste elevator kan imødekomme alle behov, der skulle være i en ejendom.

Hvilken slags elevator, skal du bruge?

En elevator skal passe til den bygning, den skal etableres i, og det er altid vores afsæt, når vi besigtiger ejendommen. Både arkitektonisk og funktionelt. For vi står selvfølgelig for hele processen fra den byggetekniske gennemgang og rådgivning til projektering og myndighedsbehandling/ godkendelse fra kommunen.

Vi har mange projekter bag os som totalentrerpenører og tilbyder selvfølgelig også alle andre former for relateret håndværks-, og projekteringsarbejde. Ring på 40819929 og hør mere.

Og vi tager altid hensyn til beboerne, når vi monterer og bygger, – for vi ved godt, at det er forstyrrende at have håndværkere gående.

Hovedtrappe elevator

Den allerletteste installation er på hovedtrappen, hvor der mellem trappeløbene skal være plads nok til en elevator. Det kaldes durchsichten og dette er ofte tilfældet i herskabelige lejligheder. Er der alligevel for snævert, reducerer vi typisk bredden på trappeløbene, når elevatoren monteres i en glasskakt.

Det er en flot arkitektonisk løsning, som passer med ældre trappeopgange. Gælder det en bevaringsværdig bygning, har vi stor erfaring med de særlige hensyn og den tilgang, der er nødvendig i disse tilfælde. En hovedtrappeelevator fører typisk op til et repos udenfor hoveddøren, og det er som udgangspunkt en billigere løsning, når det er muligt, end at etablere en elevator på bagtrappen.

Bagtrappe /køkkentrappe elevator

Er hovedtrappen ikke en mulighed, kan køkkentrappen bruges til etableringen af en elevator. Her river man typisk trappen ned og sætter en elevator op, som kører fra kælder til loft. Det giver niveaufri adgang til lejlighederne direkte fra baggården, ligesom der kan være stop i kælder og loft. Det betyder let transport til og fra vaskekælder og opbevaringsrum eller tagterrasse.

Reposen bevares typisk, så der etableres en baggang/entre. Ofte er bagtrapper i dårlig stand og dyre istandsættelser af gamle trapper er tit nødvendige. Her kan det bedre betale sig at udskifte forældede trapper med elevatorer, som på 15 sekunder kan nå til tops, samtidig med at værdien af ejendommen øges betragtelig.

Udvendig elevator

Hvis de to andre typer af elevatorer ikke er mulige at installere, er det ofte en udvendig elevator, som kan være løsningen. Her bygges elevatortårnet op langs muren i ejendommens baggård på ydersiden af en eksisterende trappeskakt, og vinduerne ændres til elevatordøre. Det betyder i nogle tilfælde, at der vil være et par trin op eller ned til lejlighederne, og det derfor ikke altid er muligt med niveaufri adgang. Det er muligt at bygge et helt nyt etagedæk i fuld bredde i bagtrapperummet, hvilket giver et nyt rum til lejligheden, der kan bruges som entré.
Adgang via eksisterende eller nye altaner eller svalegange er også en mulighed, for det afhænger af jeres drømme.

For den enkelte ejendom dikterer den rigtige, tilpassede løsning. Og vores mål er altid at skabe det bedst mulige resultat baseret på muligheder og ønsker.

Vi glæder os til også at hjælpe jer med at komme op.

Kontakt os på 40 81 99 29 for at høre mere om, hvordan vi kan skabe den bedste elevatorløsning i jeres ejendom.

Kontakt os for en snak om elevator i din ejendom

Wolff Svendsen A/S er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød. Gennem mere end 50 år har vi leveret de bedste løsninger for det offentlige og private.

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
+45 48 26 11 69
+45 20 67 62 32 (Vagttelefon)
info@wolff-svendsen.dk

Fakturaer sendes via ean nr. 5790002723049

CVR: 2533 2601

Copyright © 2019 Wolff-Svendsen A/S