Ombygning og renovering

Dit næste projekt er i bedste hænder hos Wolff Svendsen

Det giver ikke altid mening at rive ned for at bygge nyt. Uafhængig af om ønsket er et helt nyt udtryk, en modernisering, udvidelse eller bedre funktionalitet, så er en renovering eller ombygning en god måde at give nyt liv til gamle rammer. Samtidig kan en renovering betyde en økonomisk besparelse frem for at bygge nyt idet man genanvender og kan bruge det allerede eksisterende.
Som entreprenør er ombygninger og renoveringer altid spændende arbejdsopgaver, fordi de stiller særlige krav ud fra hver enkelt bygnings karakteristika, udtryk, materialer og kendetegn. Og disse skal samtidig tilpasses bygherres drømme om nyt og krav til funktionalitet og udtryk. Derfor er renoveringer altid en spændende og forskelligartet arbejdsopgave.

Fra fredet til moderne

En ombygning kan omhandle alle slags projekter. Fra de ældre fredede bygninger, hvor der skal tages særligt hensyn til materialer, tilladt omfang, ændringer eller konstruktioner, til det nymoderne byggeri, der stiller helt anderledes krav til udformning og design.
Samtidig er mulighederne uendelige. For du kan få alt fra den helt lille tilbygning til villaen moderniseret og ombygget, ligesom gigantiske byggerier og bygninger, kan omformes efter ønske om et nyt udtryk, funktion eller brug.

Skal vi løse din opgave? 

Ingen opgaver er ens, og vores afsæt er altid bygherres ønsker, tids-og økonomiske rammer samt ejendommens særlige karakteristika. Vi glæder os til at arbejde med din renovering og byggeri. 

Wolff Svendsen A/S er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød. Gennem mere end 50 år har vi leveret de bedste løsninger for det offentlige og private.

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
+45 48 26 11 69
+45 20 67 62 32 (Vagttelefon)
info@wolff-svendsen.dk

Fakturaer sendes via ean nr. 5790002723049

CVR: 2533 2601

Copyright © 2019 Wolff-Svendsen A/S