Boligselskaber

Vi er en fleksibel og pålidelig partner

Fra store renoveringsopgaver til løbende mindre vedligehold. Vi tænker både langsigtet og står klar, når det gælder hasteopgaver.

Tryghed og fordele

Vi gør det let for jer som Boligselskab at have styr på opgaverne, uanset om det gælder udskiftning af køkkener, opdatering af låsene på skurene eller udbedring af vand og brandskader. Vi sørger for det hele og sikrer jer en fast kontaktperson, fordi vi tror på den gode, smidige dialog.

Vi kan godt skynde os

Vi har altid afsat ressourcer til hasteopgaver, for vi har i over 30 år serviceret mere end 20 Boligselskaber med flere tusind lejligheder, så vi ved, at det nogle gange skal gå stærkt. Vores viden og erfaring betyder både, at vi kan være hurtige og effektive men også, at vi har fuld kontrol over, hvornår der er behov for at inddrage relevante, uddannede eksterne faggrupper. Det giver sikkerhed for Boligselskabet og gør det lettere, fordi der uafhængigt af opgavens karakter kun er én kontaktperson og samarbejdspartner, der sikrer et ordentligt udført stykke arbejde.

Eksempelvis udskifter vi i snit et køkken om ugen og istandsætter et par flyttelejligheder for forskellige Boligforeninger. Vi er derfor en stærk servicepartner på området.

Akuttelefon

Når det haster, skal Boligselskabet selvfølgelig ikke vente på, at vi åbner. Vores samarbejdsaftale giver nemlig adgang til akuttelefonen, så vi hurtigt kan kontaktes, hvis der er behov. Telefonen er døgnbetjent, og vi garanterer, at hjælpen er fremme indenfor 3 timer.

Vi glæder os til at fortælle mere om, hvad vi kan gøre for dig

Wolff Svendsen A/S er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød. Gennem mere end 50 år har vi leveret de bedste løsninger for det offentlige og private.

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
+45 48 26 11 69
+45 20 67 62 32 (Vagttelefon)
info@wolff-svendsen.dk

Fakturaer sendes via ean nr. 5790002723049

CVR: 2533 2601

Copyright © 2019 Wolff-Svendsen A/S