Tømrer Rødovre

Høj kvalitet og god service er det som kendetegner vores tømrer og snedker virksomhed Wolff Svendsen A/S. Som tømrer i Rødovre udfører og løser vi mange forskellige tømreropgaver – og altid til din tilfredshed. Vi udfører alt lige fra traditionelt tømrerarbejde i Rødovre – samt totalentrepriser, nybyggeri og servicearbejde i Rødovre. Vi udfører nybyggerier, opfører tilbygninger, renoverer og monterer ny vinduer, døre mm. Få Wolff Svendsen A/S med fra starten af dit projekt og få gode råd med på vejen.

Wolff Svendsen A/S et erfarent tømmerfirma Rødovre

Vores manges års erfaring og vores faglige stolthed er med til at sikre dig, at vi finder den mest passende løsning til lige netop dit behov. Som tømrer der arbejder i Rødovre sætter Wolff Svendsen A/S meget stor ære i, at vores tømrerarbejde altid leveres til den aftalte tid, og selvfølgelig også til den aftalte pris. Kvaliteten på vores tømrerarbejde er også altid i top.

Wolff Svendsen A/S er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Rødovresområdet. Gennem mere end 50 år har vi leveret de bedste løsninger for det offentlige og private. Det har givet os et bredt fagkendskab, som kommer vores kunder til gode. Vores arbejdsområder dækker alt inden for tømrer- og snedkerfaget herunder:

Nybygning, ombygning og tilbygning
Reparationer og diverse vedligeholdelser
Bygningsrenoveringer
Montagearbejde
Døre og vinduer i Helsingør
Tagarbejde
Landbrugsbyggerier
Gulvarbejde

Wolff Svendsen A/S en tømrer Rødovre der har øje for god service og kvalitet

Vi vægter meget at kunne tilbyde vores kunder i Rødovre tilpassede løsninger, der passer til kundens økonomi, omfang og kvalitet. På den måde får vores kunder altid fuldt udbytte af deres byggebudget.

Wolff Svendsen A/S hjælper i alle byggeriets faser med kompetent rådgivning, myndighedsspørgsmål, projektering, tegninger samt tilladelser og meget mere. Vi sikrer at bygherren får det ønskede resultat og at tømrerarbejdet er færdigt til den aftalte tid. Få mere inspiration her på vores hjemmeside. Du er altid velkommen til at ringe for et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi hjælper med døre og vinduer i Rødovre

Skal du have døre og vinduer i Rødovre så kontakt os for vejledning og et uforpligtigende tilbud. Vi hjælper med udskiftning af døre og vinduer i Rødovre, og assisterer gerne ved reparation af gamle døre og vinduer.

Vi dækker hele Sjælland

Som tømrer Rødovre dækker vi hele Sjælland heri blandt: som tømrer Rødovre, Fredensborg, Frederikssund, Amager, Frederiksberg, Østerbro, Albertslund, Allerød, Odder, Ballerup, Brøndby, Dragør, Egedal, Herlev, Tårnby, Høje-Taastrup, Vallensbæk, Hillerød mm. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på tlf; 48 26 11 69 eller via mail; Se her.

Wolff Svendsen A/S er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød. Gennem mere end 50 år har vi leveret de bedste løsninger for det offentlige og private.

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
+45 48 26 11 69
+45 20 67 62 32 (Vagttelefon)
info@wolff-svendsen.dk

Fakturaer sendes via ean nr. 5790002723049

CVR: 2533 2601

Copyright © 2019 Wolff-Svendsen A/S