Projektstyring og rådgivning

50 års erfaring med hele projektledelsesprocessen kommer vores kunder til gode fra idéfasen til den økonomiske analyse over projektstyringen og kvalitetssikringen.

Fra vision til projekt

Alle bygherrer har en drøm og vision – og den hjælper vi med at give liv indenfor de givne rammer. Vi sørger for overblik over den økonomiske struktur både i samarbejdet med bygherre, ingeniører og investorer. Mængden af vores allerede realiserede projekter betyder, at vi i vidt omfang kan operere med standardløsninger, der gør det muligt for bygherre at spare store summer.

Vi hjælper hele vejen

Hos os behøver kunderne ikke bekymre sig. Vi er med, når det ønskes, fra den indledende idéfase til de økonomiske beregninger, tids- og ressourceplanlægningen samt projekteringen til det endelige resultat kan overleveres til kunden. Og vores vision er at omdanne bygherrens drøm til virkelighed.

Fra blyant til it

Vi værner om de gammeldags dyder, men bruger den forhåndenværende teknologi til at raffinere vores processer og økonomiske beregninger. Det betyder blandt andet, at vi benytter os af Sigma, ligesom vi samarbejder og er med til at udvikle den nyeste 5D software inden for tilbudsgivning, der både inkluderer projekt-, tids- samt økonomiperspektiv, Chisa tender.

Vi glæder os til at fortælle mere om, hvad vi kan gøre for dig

Vi fungerer som en stor familie, og jeg er stolt af de mennesker, der arbejder her. Jeg sætter stor pris på den gode tone, og at alle er gode til at hjælpe hinanden.

Felix Wolff

Ejer – Adm. Direktør

Jeg glæder mig meget over sammenholdet og den gode omgangstone i en spændende hverdag, hvor der altid er meget fart på..

Jonas Loft

Ejer – Afd. Chef

Det er værdifuldt, at vi har en professionel, ambitiøs arbejdsplads, hvor jeg bistår med at effektivisere byggebranchens processer med ny teknologi.

Christian Emil Thøgersen

Tilbudschef

I mit arbejde udvikler jeg mine kundskaber, og byder samtidig ind med erfaringer fra Sverige. Jeg sætter pris på at vokse med Wolff Svendsen som en del af familien.

Elin Mårtensson Håkansson

Tilbudsberegner

Wolff Svendsen A/S er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød. Gennem mere end 50 år har vi leveret de bedste løsninger for det offentlige og private.

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
+45 48 26 11 69
+45 20 67 62 32 (Vagttelefon)
info@wolff-svendsen.dk

CVR: 2533 2601

Copyright © 2019 Wolff-Svendsen A/S