Byggeleder til service, forsikring, entreprise op til 5 mio.

Har du hænderne skruet rigtigt på og højt humør?

Wolff Svendsen i Hillerød søger erfaren byggeleder/projektleder til den daglige styring af projektportefølje. Har du en baggrund som tømrer og gerne en længere byggeteknisk uddannelse f.eks. som bygningskonstruktør? Søger du et sundt og kompetent arbejdsmiljø? Så er det måske netop dig, vi søger.

Wolff Svendsen A/S har mere en 50 års erfaring inden for entreprise, projektstyring og tømrerarbejde. Virksomheden er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød, der leverer de bedste løsninger for det offentlige og private.

Målsætningen er at vedligeholde og renovere stærke, smukke bygninger, som kommer menneskerne, der skal bruge dem, til gavn.

Derfor er der stor fokus på at bygge videre på års akkumuleret viden og traditioner, samtidig med at medarbejderne holdes opdateret med den nyeste viden og teknologi. Ligeledes vægtes sikkerhed og et godt arbejdsmiljø højt i det daglige.

Om jobbet

Wolff Svendsen søger lige nu, til opgaver i København og Nordsjælland, en erfaren byggeleder/projektleder, der formår at holde mange bolde i luften på samme tid:

Er du erfaren tømrer, med en længere byggeteknisk uddannelse og kan du løfte rollen som faglig leder? Har du i tillæg solid erfaring som byggeleder/projektleder fra B2B-segmentet med renoverings- og tilbygningsprojekter (op til 5 mio.)? Så er du måske den rette til jobbet.

Vores nye byggeleder/projektleder vil referere til afdelingschefen og vil hovedsageligt være ansvarlig for:

 • At koordinere alle faggrupper i en byggesag
 • Selvstændig varetagelse af mindre entrepriser (0,5-5 mio.)
 • Assistere projektcheferne på større komplicerede byggesager (5-50 mio.)
 • Indhente nødvendig bistand fra eksterne rådgivere (til fx KS, sikkerhed samt drift og vedligehold)

Om dig

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i en travl hverdag. Derudover er det vigtigt, at du kan samarbejde og kommunikere med mange forskellige fagligheder. Det er vigtigt, at du har fokus på den gode dialog og proces. Vi forestiller os desuden, at du:

 • Har en relevant byggefaglig uddannelse som tømrer, bygningskonstruktør eller lignende
 • Har solid erfaring fra en tilsvarende rolle, hvor du selvstændigt har varetaget dine opgaver
 • Sætter en ære i at opretholde et højt fagligt niveau
 • Har erfaring med slumpakkord
 • Er en habil bruger af Excel
 • Har erfaring med e-komplet, Chisa, Microsoft Projects, Blue Beam eller Sigma, da det vil være en fordel, men ellers skal vi nok klæde dig på
 • Har gyldigt kørekort samt opholds- og arbejdstilladelse i DK
 • Taler og skriver godt og forståeligt dansk og engelsk

Endeligt er det vigtigt, at du:

 • Arbejder struktureret og løsningsorienteret
 • Arbejder ansvarligt og selvstændigt med dine opgaver
 • Er imødekommende og serviceminded
 • Er købmand i hjertet og har en god økonomiforståelse

Vi tilbyder

Et udviklende job på en spændende arbejdsplads, hvor der desuden er stort fokus på socialt samvær. Stillingen er en fuldtidsstilling med en arbejdsuge på ca. 37 timer, og arbejdstiden placeres fleksibelt mellem 07.00 og 18.00 under hensyntagen til opgaveløsningen og kunders behov.

Wolff Svendsen tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke; herunder sundhedsforsikring og pension. Tiltrædelse snarest muligt.

Interesseret?

Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag til info@wolff-svendsen.dk. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning med det samme eller ring på 48 26  11 69.

Om Wolff Svendsen

I dag beskæftiger Wolff Svendsen mere end 70 mand, som er trænet til at arbejde effektivt og selvkørende. Samtidig ved vi godt, at når det er hyggeligt at komme på arbejde, og der udveksles kompetencer, viden og humor, så smitter entusiasmen af på resultatet. Derfor er omdrejningspunktet altid at have et højt fagligt niveau i en stærk organisation, så vi kan levere kvalitetsarbejde – til den aftalte pris og tid. Omhyggelig kvalitetskontrol i samarbejde med kunden er centralt for os, og vi har fokus på en ordentlig tone, både internt og eksternt. Vi mener det, vi siger. Tillid og overholdelse af aftaler er det vigtigste omdrejningspunkt – og for vores kunder betyder det, at man kan være sikker på, at økonomi og tidsfrister holder, og at vi tager telefonen, hvis der er spørgsmål. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, for vi kærer os om vores faglige stolthed, og vores opgave slutter derfor ikke, før både vi og kunden er helt tilfreds. Kort sagt ved vi, at hvis fundamentet er stærkt, er der ingen grænser for, hvad der kan bygges.

Vi glæder os til at fortælle mere om, hvad vi kan gøre for dig

Wolff Svendsen A/S er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød. Gennem mere end 50 år har vi leveret de bedste løsninger for det offentlige og private.

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
+45 48 26 11 69
+45 20 67 62 32 (Vagttelefon)
info@wolff-svendsen.dk

CVR: 2533 2601

Personaleportal

Copyright © 2019 Wolff-Svendsen A/S